piatok 2. júla 2021

Prečítané leto 2021

 A už tu sú opäť letné prázdniny. Pre nás budú prvýkrát úplne iné. Zn.: (čerstvo) pracujúca matka. Sama som zvedavá, aké budú, ako budú prebiehať a aké výzvy nás budú čakať. Lebo programu máme už naplánovaného viac než počet dní dovolenky umožňuje. 

Nakoniec sa asi necháme prekvapiť, kam sa tento rok naše knihy (a deti :-)) dostanú. Do lesa aj k jazeru určite. Na vrchol kopca. Na stredoveký hrad aj do múzea. A vo fantázii a medzi stránkami kníh sa vydáme aj do ďalekých krajov. 


Každopádne letné prázdniny budú u nás aj tento rok isto plné kníh. Už mám doma dvoch samočitateľov. Aj to je čerstvá novinka. Kubko sa pár dní dozadu rozhodol, že už je pripravený na čítanie celých kníh. Celých. Radosť veľká, moja aj jeho :-) 

Takže si už veľmi živo predstavujem, ako si budeme všetci štyria oddychovať v tieni na terase, popíjať studené drinky, ukorisťovať kúsky melónu a každý si bude čítať svoju knihu. A potom si užijeme nejaký príbeh aj spolu. Tak nech je aj to vaše leto plné príjemných príbehov. Nielen tých knižných ;-)  



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára