štvrtok 14. septembra 2017

Srdce z lásky darujem

Zbojnícky tato mal meniny, a keďže času a priestoru na chystanie darčeku sme mali vďaka dovolenke málo, zbúchali sme mu takéto prianie. Doslova. "Maľovanie" kladivom je naozaj jednoduché a zvládnu ho aj úplne maličké deti. Stačí kúsok papiera, kúsok červenej repy a nejaké kladivo, alebo ak nie je po ruke kladivo, dobre poslúži napríklad aj ťažšia drevená kocka. Alebo čokoľvek iné, deti sa už určite vynájdu a prídu na to, čím sa dá dobre búchať :-) 
My takto radi využívame predovšetkým zbytky z varenia - napr. šupky z červenej repy sú na takéto tvorenie ako stvorené. Tentokrát som ale odkrojila celý plátok, aby nám vyšlo z neho veľké srdiečko. Ten má zväčša dosť šťavy aj sám o sebe na to, aby poslúžil ako pečiatka a stačilo ho odtlačiť. Búchanie je ale (nielen) pre zbojníkov predsa len väčšia zábava. 
Do vnútra sme ešte napísali prianie a Maťko mu tam nakreslil naše auto, dom a nezabudol ani jedno policajné auto, pre istotu :-)





Neskôr mala meniny aj zbojnícka starká, tak sme zbúchali prianie aj jej - tentokrát krásnu kyticu plnú kvetov. Možností je veľa a kreativite sa medze nekladú. Tak teda kladivá do ruky a nejaké to cviklové brownie do bruška, mňam. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára